Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan evgin manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cemi kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Cepheıcı gereç mideermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında özen edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin sadece amacı bâtınin kullanılabilmesi kucakin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki kapılardır. Bu kapılar 360 merhale ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye mutabık halde üretilmeleridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en elverişli hediye politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı işçilikaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” kırsı kâin kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Her kapı aynı dayanıklılığa malik olmadığı üzere bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 an arasında değçalışmaebiliyor. Ancak bu baplar külliyen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak derece bek. Mealta baplar üstıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken Yangın Kapısı ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak bayağıda önem düzlük illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve elan azca tütün solumasını katkısızlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz kabil görebilir oysaki yangınlardan en çok kişi kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit gibi gazlar “yangın yamanı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini muayyen bir hin aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayan baplardır.

Report this wiki page